De skal spise naturligt, fordi det giver en anden og meget bedre og sundere fedtsyre sammensætning, som din krop elsker i stedet for at hade.
BUT HOW???? Hjælp- hvordan skaffer jeg lige det?
Bor du på Sjælland, kunne det fx være fra Buresødal.
I det nyhedsbrev jeg fik med mine grønsager i denne uge står:

De har også andre slags kød til salg med jævne mellemrum, hvis du har mod på selv at hente ved buresø og fylde fryseren, på de tidspunkter de fastsætter. Jeg har fundet et link så du kan læse mere her:
http://www.buresodal.dk/kundeinfo/salg-af-koed-fra-buresoedal
Og helt ærlig 90 kr/kg - det er da ikke afskrækkende vel?
Der er rigtig smukt oppe ved Buresø og du kan få dig en lille snak med bonden, når du afhenter.
Husk at få benene/knoglerne med for optimal helse. Læs evt lidt om, hvordan du får mest muligt ud af dem, i dette indlæg fra Henriette:
http://fede-tider.blogspot.dk/2011/08/spis-hele-dyret-og-spis-varieret.html
Det er faktisk en ret fin pris synes jeg :) Tak for linklove
SvarSlet