Paleolivet: Ugemenu til stenalderkost

torsdag den 15. november 2012

Ugemenu til stenalderkost

Har du børn og lever sådan lidt halvhjertet Paleoliv med børnene som undskyldning? I dag håber jeg, at give dig lidt inspiration, til at kaste dig ud i at gøre det hel-hjertet også for børnene.
Derfor er her et forslag til, hvad man kunne spise til aftensmad i en familie, hvis man gerne vil spise Palæo /Paleo mad med børn.

Mandag: Stegte kyllingebryster med Broccoli klatter og rå grønsagsstænger. Evt en pesto eller hjemmelavet majo eller ketcup alt efter om du har tid eller har på lager.
Alternativt til brocoliklatterne, ku være svampe med rødbedetråde. (Men det er der kun 2 ud af 3 børn her i huset der vil spise)

Tirsdag: Kødpizza efter opskriften på Meatzaen her.

Onsdag: De supergode fiskefrikadeller med remosovs og ristet blomkål. Se her hvordan.

Torsdag: Kålgryden der også kan rydde lidt op i køleskabet, som her. Vælg denne ret, den dag i har mest travlt! (Du tror det måske ikke, men denne ret er en total børnefavorit!)

Fredag: Ristaffel med blomkålsris og en karrysovs lavet på kokosmælk.

Lørdag: Langtidsstegt kød i ovn. Fx denne opskrift: http://paleolivet.blogspot.dk/2011/11/endnu-en-skn-weekendret-til.html Du kaster lige tingene i efter i har siddet der og hængt og hygget over den dejlige morgenmad og så skal du ellers ikke tænke ret meget mere på det.

Søndag: Fisk med ingefærgulerødder Opskrift på engelsk. Og evt en dejlig Paleodessert. Fx. den supernemme æblekage fra indlægget her.
Hvis du vil gøre søndagen endnu mere børnevenlig, kunne du også vælge Pølse-"ris"-retten. Den kan også erstatte en af hverdagene, hvis der er en af den andre forslag der ikke lige passer jer.


1 kommentar:

  1. Du har RIGTIG meget godt på din blog - har også lige sat dig på min blogroll :)
    Jeg blev lidt nysgerrig på din træning; træner nemlig selv i firnesscenter. Af og til også Crossfit. Har du skrevet nogen indlæg om din træning?

    SvarSlet