Uhme num - det blev godt.
Ovnbagt fisk (giv 175 grader i 15-20 min) toppet med en hjemmelavet pesto. Pestoen var hjemmelavet med rucola, gulerodstoppe, lidt persille, citron, solsikkekerner, god olivenolie, b-vitamin/gærflager og lidt peccorino-ost. Yum yum! (Lidt mere udførlig opskrift på rucola pesto findes her)
Salat af friske tomater og agurker fra drivhuset, toppet med forårsløg og dild fra haven. (Og til dem der ikke kan lide tomater, var der en udgave med skiver af gule gulerødder i stedet)
Salat af reven rå rødbede med skøn dressing af olie, valnøddeeddike, lidt god honning, salt og peber. Toppet med gul og orange gulerod, samt lidt frisk mynte fra haven.
(Hvis du savner en decideret opskrift på rødbedesalat, så find den her)
(Hvis du savner en decideret opskrift på rødbedesalat, så find den her)
Der var også tøm køleskabet klatter - de smagte godt, men lignede ... hundelorte..(såå dem må i ikke se - øv bøv) Det var blendede rester af blomkål, en brocollisalat med hvidløg, en ovnbagt auberginesalat og sådan. Samlet med æg og lidt blendede mandler.
..OG så serveret på terassen i solskin.
Det vildeste er faktisk, at det ikke engang tog specielt lang tid at lave :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar