Pssst!! Se også den gratis goodie i bunden af dette indlæg!
Paleolivets kylling i indisk sovs
Til 5-6 personer
6 hele kyllingelår
1 pose wokgrønt (frost, 500 g)
6-8 blade grønkål (kan undlades)
1 spsk olivenolie
2-3 store løg
3 fed hvidløg (kan undlades)
1 dåse flåede tomater
1 lille dåse tomatkoncentrat (kan undlades)
1 dåse kokosmælk
2 tsk karry
1 tsk tørret koriander
1 tsk gurkemeje (kan undlades)
3-5 tsk garam masala
salt
Grønkålen vaskes og afribbes. Bladene rives i mindre stykker og fordeles i bunden af et ovnfast fad.
Hæld posen med frostgrønt ovenpå.
Fordel kyllingelårene ovenpå.
Drys med lidt salt
Hak løg og hvidløg. Varm olien på panden og smid løg/hvidløg på til de er klare. Tilsæt så krydderier så karryen kan blive brændt af. Tilsæt så flåede tomater, kokosmælk og tomatkoncentrat.
Lad sovsen simre i 5-10 min og smag til med salt.
Hæld sovsen over kyllingefadet og sæt det i ovnen i 45 min. ved 180 grader.
Server ekstra grønt ved siden af, fx dampet broccoli, eller blomkålsris eller broccoliris.
Er du non-paleo kan retten også fint spises med brune ris. Kogetiden passer med ovntiden.
Velbekomme!
Kærlig hulehilsen Malene
PS!! Er du vild med indisk! Så har jeg lavet en lille goodie til dig. Du få 5 indisk inspirerede retter inkl. denne samlet i en lille e-bog.
Du kan bestille den helt gratis ved at klikke her: JA TAK, SEND MIG DA ENDELIG EN GRATIS E-BOG
Uhmm en skøn ret, som jeg bestemt må prøve selv :-)
SvarSletGod dag til dig.
Nu spørger jeg måske dumt, men er stegetiden for ferske eller frosne lår? :)
SvarSletNu spørger jeg måske dumt, men er stegetiden for ferske eller frosne lår? :)
SvarSletDe er ferske - du kan også bruge optøede. Men frosne skal have længere tid
SvarSlet