Paleolivet: Den ny broccoli salat

tirsdag den 22. maj 2018

Den ny broccoli salat

Billede af broccolisalat

En ny og lækker måde at bruge broccoli på. Du kan sagtens bruge salaten som det eneste tilbehør til dit kød/kylling eller lign.

Broccoli salat


1 broccoli
250 g frisk spinat
25 g pinjekerner
2 dl hønsebouillon
75 g rosiner
2 spsk olivenolie
revet skal af 1 øko-citroner + saft fra ½ citron


Rist pinjekernerne på en tør pande og sæt dem til side
Skær broccolien i mundrette stykker.
Skyl spinaten grundigt

Opvarm bouillon i en høj pande/sauterpande og damp broccolien ca 2 min
Hæld vandet fra.

Damp spinaten i det vand der hænger ved efter afskylning med en lille smule salt.
Når spinaten er faldet sammen tages den af panden og presses fri for væde.
Vend den med broccoli, pinjekerner og rosiner.
Vend  med olie, citronskal, citronsaft salt og peber. Smag til.

***Velbekomme! ***

PS. Salaten har været en del af maj-menuen i foodprepperklubben.dk. Hvis du ofte står med følelsen af at kæmpe med at finde på, så er det løsningen. Uanset om du vil hoppe med på vognen med at foodpreppe eller ej, er der masser af god inspiration, opskrifter og indkøbslister lige til at gå i gang med! Meld dig ind NU og slip for at blive påvirket af de kommende (15 juni) prisstigninger! Læs mere her: foodprepperklubben.dk



Ingen kommentarer:

Send en kommentar