torsdag den 5. november 2015

Chokolade-elskerens dobbelt-chokolade muffins



Chokolade er godt. Dobbelt chokolade er dobbelt så godt, ikk? Disse skønne muffins, har både chokoladesmag fra kakao og chokoladestykker. Glæd dig!

 

Dobbelt chokolade muffins


300 g bløde dadler med sten
½ dl kogende vand
1 dl kokosfedt eller klaret smør eller smør
1 dl æblemos (eller bananmos)
1 dl kokosfibermel
1 dl mandelmel (almindelig, evt hjemmelavet)
1 dl kakao
6 æg
½ tsk fint salt
½ tsk vanilie
½ tsk natron
1 tsk citronsaft (natron og citronsaft er i stedet for bagepulver)
50 g mørk chokolade, jeg bruger 80%

Udsten dadlerne, hæld det kogende vand over og blend det hele til en klistret masse.
Hak den mørke chokolade og sæt den til side.
Smelt fedtstoffet.
Bland fedt og de øvrige ingredienser med daddelmassen og rør til sidst chokoladen i.

Fordel kagedejen i muffinforme af papir eller silikone. Fyldt max 2/3 op, da de hæver lidt.

Bag ved 180 grader i 20 min.



BONUS.
Vil du have denne opskrift + opskriften på æblemos +flere opskrifter til brug af æblemos som en samlet lille e-bog/pfd helt gratis?

Så bliv VIP og få den med i din velkomstmail.
JA TAK - SEND MIG EN MINI E-BOG MED ÆBLEMOS OPSKRIFTERNE



Hulehilsen Malene

Opskrift på glutenfri og mælkefri muffins

Ingen kommentarer:

Send en kommentar