Er du ikke til hvidløg, kan du lave dem med paprika i stedet.
Skal du bruge resterne til en madpakke, vil jeg foreslå du steger i olie, da smør kan danne en hinde når det er koldt.
Grønne bønner med hvidløg og mandelflager
Smør eller olie til at stege i
1 pose frosne bønner
1 fed hvidløg
1 dl mandelflager
flagesalt (eller alm salt)
Det er nemmest med optøede bønner. Varm fedtstoffet på panden, smid bønnerne på og rør rundt et par gange. Skru ned til middel varme.
Tilsæt et fed presset hvidløg og mandelflagerne, samt salt.
Lad simre 3-5 min.
Server.
(Eller pynt med spiselige blomster og server)
********
Mere tilbehør? Prøv også:- Baconbagt broccoli
- Bagte blomkål med paprika
- Bønner, grillede grønne
- Bønne pomfritter
- De berømte broccoli klatter - gode til alt, også som burgerbund
- Gulerødder, ingefærstegte
- Hokkaido-fritter
- Ovnbagte skorzonerrødder
- Saftige svampe med rødbedetråde
- Hvidløgsstegt skvalderkål
- Ristede rødbeder med gedeost og mynte
- Jordskokker med chorizo
- Risted blomkål med sennep og citron
- Kål med spidskommen
- Svampestuvning med ramsløg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar