mandag den 13. juli 2015

Grønne bønner med hvidløg og mandelflager

paleo og low carb tilbehør grønne bønner

Jeg elsker grønne bønner. De er så alsidige og NEMME at tilberede. Især når man som mig bruger den frosne version. De gør det nemt at spise en stor mængde grøntsager og er low carb. Selv om dagens tilbehør er nemt, er det altså også virkelig velsmagende.

Er du ikke til hvidløg, kan du lave dem med paprika i stedet.
Skal du bruge resterne til en madpakke, vil jeg foreslå du steger i olie, da smør kan danne en hinde når det er koldt.



Grønne bønner med hvidløg og mandelflager


Smør eller olie til at stege i
1 pose frosne bønner
1 fed hvidløg
1 dl mandelflager
flagesalt (eller alm salt)

Det er nemmest med optøede bønner. Varm fedtstoffet på panden, smid bønnerne på og rør rundt et par gange. Skru ned til middel varme.
Tilsæt et fed presset hvidløg og mandelflagerne, samt salt.
Lad simre 3-5 min.
Server.


(Eller pynt med spiselige blomster og server)


********
Mere tilbehør? Prøv også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar