Paleolivet: Ugens madplan.

fredag den 17. januar 2014

Ugens madplan.

Jeg forsætter med madplaner, for det fungere rigtig godt. Det hjælper os til at få god og varieret Paleomad uden stress. Som i måske har bemærket bestræber jeg mig på at der både er fugl, fisk og kød på ugens program, ligesom det skal være protein i forskellig form - hel steg, tern, hakket osv. Vi elsker hakket kød, men det tager nemt overhånd i en børnefamilie.
Og vi har arbejdet hårdt, for at få vores børn til at spise og værdsætte varieret mad. Sådan skulle det gerne blive ved med at være. Og det bliver det kun, hvis man fortsætter med at servere varieret mad. Vi mennesker er jo nogle være vane-dyr.

Tilståelse.... vi kom aldrig helt igennem sidste uges madplan. Der blev en dag med rester og så ville Silje mægtig gerne have Boller i karry. Da Jeannette så dagen efter postede en top lækker opskrift på Boller i karry, ja så skulle den selvfølgelig prøves.
Og retten, ja den får de varmeste anbefalinger fra hele familien. Nuj hvor de spiste. (Portionen angivet i opskriften var ikke helt nok til vores familie på 5, så jeg doblede op på boller og tilbehør)
Du finder den lige her: http://madiharmoni.dk/boller-i-karry/

De fleste af ugens retter er fra opskriftsarkivet.

Ugens madplan fra 17. januar:

Fredag: Taco nigth - ungerne og jeg er alene hjemme, så det er en bestilling :-): http://paleolivet.blogspot.dk/2012/12/paleo-tacos.html
Jeg spiser bare kødet med grønt til, ungerne får nok lov at spise en lille portion tacos chips, selv om det ikke er Paleo eller bare i nærheden af sundt.


Lørdag: Silje og jeg er alene hjemme, så det bliver nok rester, måske med en sund smoothie til dessert.

Søndag: Lammekoteletter eller andet lam: http://paleolivet.blogspot.dk/2013/07/aftensmad-pa-under-time-spidskal-med.html

Mandag: Hurtig kylle-kokosret. (Mad skal bare gå hurtigt at tilberede om mandagen, ikk!): http://www.paleolivet.blogspot.dk/2011/10/fra-hulekvindes-dagbog-12-hurtig.htmlTirsdag: Tundeller med grønt fra grøntsags kassen jeg får fra Buresødal  eller med rødbede vindrue salat.

Tundeller:
http://www.paleolivet.blogspot.dk/2013/04/paleo-tundeller.html

Salat:
http://paleolivet.blogspot.dk/2012/03/frikadeller-med-rdbedesalat.html


Onsdag: Jeg er ikke hjemme, så mand og unger finder nok på noget syndigt.
Torsdag: Broccoli suppe: http://paleolivet.blogspot.dk/2012/02/nam-nam-broccolisuppe.html

PDF med Umahros broccoli-suppe-opskrift finder du lige her: http://www.umahro.dk/fileadmin/user_upload/PDF-filer/Nyhedsbrev/2009/30.12.2009/BroccolisuppeMOlivenSalsa156157Mere.pdf

Ingen kommentarer:

Send en kommentar