fredag den 17. maj 2013

Hvidløgsstegt skvalderkål

Arh, den var måske også på bloggen sidste år, men her får du den så igen. For det er tid! Tid til at spise skvalderkålene mens de endnu ikke er for store og seje.


Tilbehøret til dagens Roastbeef var ud over salat og asparges, skvalderkål/spinat mix.

Du skal bruge:
5 kugler frossen spinat
smør eller klaret smør
1 fed hvidløg
5 håndfulde friskplukket godt skyllet skvalderkål.

Smør smeltes på panden og spinaten tøs op i smøret på den varme pande.
Evt. større stængler fjerne fra skvalderkålen, som derefter hakkes et par gange med en god kniv.
Oven på bunken presser du et fed hvidløg.

Når spinaten er nogenlunde klar, smider du skvalderkål og hvidløg på panden og rør det rundt, til det hele er klasket sammen. Giv det også et drys salt. (Og mere smør om nødvendigt)

Sådan - så er ukrudtet klar til servering!

Familiens dom: Ja, alle her i familien inkl. børn, spiser det med velbehag.

2 kommentarer:

  1. Er det kun de små skud der kan spises, eller hele molevitten?

    SvarSlet
  2. Jeg sortere de grove stængler og dem der er gået i blomst fra. Generelt jo mindre jo mere delikat. Men er bladene blevet store, og det bliver de tit i min have, så hakker jeg dem bare lidt i stykker

    SvarSlet