Så jeg har tryllet lidt og nu glider græskaret alligevel snildt ned i halsen på ungerne. Tjek!
Græskarret (Du kan også bruge andet end Hokkaido) skylles/skrubbes, skæret i et par stykker og bages i ovnen (uden kerner) til det er mørt. Derefter blendes.
Du skal ikke bruge det hele, hæld resten i et par glas og på køl til en gang mos, suppe eller lign.
Hokkaido kage med æbler
1 meget moden banan
2 dl hokkaidomos
½ dl honning eller daddelmasse/daddelsirup
2 æg
2,5 dl blendede mandler
½ tsk salt
Evt ½ tsk bagepulver eller hævemiddel som du tillader (kan undværes)
1 spsk kanel
½ tsk vanilie pulver
3 eller flere æbler.
Drys gerne med ekstra kanel og kokos inden den sættes i ovnen.
Hak mandlerne til groft mel i foodprocessor/minihakker. Bland alle ingredienser undtaget æbler.
Hæld dejen i en form der gør kage mere flad end høj (så er den nemmere at gennembage).
Pynt med alle de skivede æbler du lyster.
Bag ved 175 grader i ca 40 min, måske lidt kortere eller længere. Tjek med en pind eller lign. om den er gennembagt.
Nyd den skønne smag af efterår og æbler.
Velbekomme!
Du skriver at du skrubber hokkaidoen, betyder det at skallen blendes med?!
SvarSletJa, skrællen blendes med. Det er så nemt
SvarSlet