Paleolivet: Advarsel

lørdag den 5. november 2011

Advarsel

Advarsel! Det kan godt være, at flæskesværd er Paleo-ok mad, men det er ikke en god ide, at spise en hel pose på vej hjem fra arbejde en fredag, bare fordi man synes man er MEGET sulten. Faktisk er det en rigtig dårlig ide!
Billed lånt af Slagter Lund
Og hvis du så kommer hjem og tænker..... måske en kold øl, kan få det hele til at føles lidt bedre, så GLEM DET!

Helt ærlig, så går der nok et par dage, inden jeg har lyst til dem igen. Hold da op, jeg havde det skidt.

Men jeg har stadig en kæmpe udfordring om eftermiddagen, hvor jeg bliver rigtig sulten, mens der stadig er for længe til aftensmad. Jeg synes det er et svært tidspunkt, at få spist noget fornuftigt protein-rigt på.

4 kommentarer:

 1. Neeeeej, flæskesværd. Jeg havde faktisk planlagt jeg skulle bestille nogle fra Krogagergård, men så glemte jeg det fuldstændig! Det må blive næste gang så.

  Jeg tror du har ret i, at det ikke er noget man skal forsøge sig med på tom mave. Så når man at spise for mange, før maven registrerer, at den er fuld.

  SvarSlet
 2. Hvad med hårdkogte æg en håndfuld nødder eller lidt spegepølse som snack.
  Jeg synes det er sjældent jeg har lyst til det store om eftermiddagen- men det kommer selvfølgelig anpå hvornår man har spist frokost.

  SvarSlet
 3. Åh altså, jeg spiser frokost ca 11.30 og jeg er bare ved at DØ af sult ml kl 3 og 4. Jeg tror jeg kunne spise et helt måltid, hvis der var mulighed for det.
  I dag spiste jeg en lille skål kålsalat, en æggemuffin, en gulerod, 2 små snackpølser (dem fra Aldi), et par mandler og 2 frøkiks med hjemmelavet leverpate/postej. Jeg stoppede kun, fordi der ikke var så længe til aftensmad.

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå at du er ved at dø af sult for det er vel ikke unormalt at man spiser med 4-5 timers mellemrum.
  Jeg spiser selv først frokost kl 13-13.30 så det passer meget godt med at jeg kan nøjes med en kop te og frugt og lidt nødder kl 16 og så spise aftensmad kl. 18 30-19.

  Jeg tror at jeg ville acceptere at jeg har brug for et stort måltid der.
  Så ja en kålsalat med protein og fedt
  Så kan aftensmaden være lidt mindre det skulle også være sundere med en mindre aftensmad... ikke at jeg kan få det il at fungere.
  De her muffins overvejer jeg at prøve en dag;
  http://www.annabogdanova.dk/2011/09/09/protein-og-fiberrige-vanilje-muffins-gluten-og-kornfrie/

  SvarSlet