Paleolivet: FRA HULEKVINDENS DAGBOG 3. Livet er fantastisk.

fredag den 2. september 2011

FRA HULEKVINDENS DAGBOG 3. Livet er fantastisk.

26/8. Ingen kan jo leve 100% noget, det må man huske. Jeg kan godt li 80/20 reglen, hvor man arbejder på at 80% er helt rigtigt og 20% er lidt mere syndigt. Jeg arbejder dog lige nu på en 95/5, for at få min krop i top-gear. De sidste 5 % gemmer jeg så til engang imellem, at kunne drikke et glas vin eller øl eller lign. Og eftersom min mave stadig ikke kan li de der mælkeprodukter inkl. smør, ryger der også lidt FRI margarine ned engang i mellem.
Og jeg er nød til at RÅBE det ud. Jeg har det helt fantastisk. Kender i de der eftermiddagskriser, hvor man er så træt, så man føler sig klar til at dø for en lur og hele hovedet er en stor tåge? Der hvor man kun kan tænke på slik/sukker/kage - et hurtigt fix? Personligt har jeg lidt af dem i årevis. Slæbt mig gennem den ene anstrende eftermiddag efter den anden. Gabt kraniet af led til møder på arbejdet eller faldet halvt i søvn over bogen jeg læser for mine børn....
Det er slut - det er væk!! Det er FOR FEDT! Det er det hele værd. Selvfølgelig vil jeg gerne være sundere... og leve længere... og veje mindre... men her og nu belønnninger er nu engang de bedste! Og at være klar i hovedet og bare føle man har kræfter til hele dagen. Det er fantastiskt!
                            PRØV DET!!

Som et lille ps, vil jeg tilføje, at med til den Stenalderkost retning jeg har valgt at følge, hører også fokus på søvn. Prioriter god og regelsmæssig søvn. Mark Sisson skriver rigtig meget om det. Find ham her:
Søg gerne på SLEEP på hans web, og find mange gode råd!

2 kommentarer:

 1. Jeg er også vild med Mark S
  og ville hvis jeg ikke var så glad for ymer og fløde følge hans verion meget mere......skal nok også igang når økonmien er mere til det( det er jo billigere at erstatte noget kød/fisk med ost og mælk.
  Man kan godt forstå a du vælger denne tilgang.

  Det er rigtig fedt at du blogger - lad de vise ord sprede sig :)

  SvarSlet
 2. meget slidt tastatur - sorry :(

  SvarSlet