Paleolivet: Brug for sparring? Coaching tilbud.

Brug for sparring? Coaching tilbud.


Vil du gerne have mere energi og overskud?
Du kender måske vejen, men kan ikke overskue at komme i gang? Eller blive ved? Så læs med her:


Kender du det der med, at det bare synes umuligt at tage det sunde valg?

Kender du det, at du så gerne vil bringe deres krop i en mere optimal tilstand, men har så travlt med job, børn, mand, hjem (indsæt selv flere tidsrøvere), at du lidt har mistet overblikket og energien til at passe på dig selv og din krop. Måske mangler du energi til at komme gennem dagen og være der helhjertet for familie og venner? Og planerne om, hvad du gerne vil gøre for dig selv og din sundhed, de bliver altid rykket ud i fremtiden?

Så har du brug for hjælp til at finde strategier til holdbare kostændringer og/eller træningsrutiner der er plads til i en travl hverdag, så energien, overskuddet og glæden kan komme tilbage.

Kostændringer og træningsrutiner tilpasset dig! I dit tempo.
Jeg kan hjælpe dig med at finde energi og overskud i din hverdag.

Det er muligt, at flytte sig rigtig langt med coaching. At få vendt tingene, set på forhindringerne og finde en vej. (Se videoen længere nede).

Du kommer typisk, med et specifikt område der driller eller et mere generelt ønske om at bedre din tilstand. Sammen finder vi svarene og vejen for DIG.


 PAKKE-TILBUD. 
Et særligt intro-tilbud til dig, der gerne vil opleve hvad coaching kan gøre for dig. Du kan købe en pakke med 2 sessioner til kun 900 kr. Normalt koster en session 600 kr, så du får altså den ene til halv pris!

På 2 sessioner vil du kunne få taget hul på en udfordring du har og fundet strategier til at overkomme den. For hver session vil vi komme dybere ned i de mønstre, der spænder ben for dig.

Det foregår nemt og bekvemt via Skype.
Skriv eller send dit telefonnr her, så ringer jeg dig op for en uforpligtende afklaringssamtale.

Hør med her:

En coaching session varer 45-60 min og foregår over Skype eller telefon, så du behøves slet ikke bevæge dig ud af huset, for at få hjælp!

Du kan få en gratis afklarende samtale, ved at skrive dit navn og kontaktoplysninger til mig.
KLIK FOR kontakt -Malene fra Paleolivet

¨~~~~~~~~¨

Her er 2 anonymiserede eksempler på forløb.

Mettes historie:
Mette kom til mig, fordi hun gerne ville i gang med sin træning. Mette havde læst en masse og hørt en masse og købt nogle fine kettlebells (vægte). Men fik ikke rigtig trænet med de der kettlebells. Under forløbet fik vi bl.a. afdækket, at det handlede om, at Mette rigtig gerne ville være udendørs. Og elskede at løbe. Så det trak ikke rigtig i hende, at træne med de kettlebells. Selv om hun var ovebevist om, at det var det rigtige.
Sammen lagde vi en strategi, der blev at Mette holdt fast i de løbeture der gav hende så god energi og sluttede dem af med en kort træningssession med kettlebells. Udendørs. På hendes overdækkede terrasse.
Efter bare 2 sessioner fik jeg en mail fra Mette, der ud over at være godt inde i sine nye motionsvaner også havde fået overskud til at få spist bedre.

Pernilles historie:
Pernille ville rigtig gerne spise sundere og stoppe sin afhængighed af sukker. Det er hendes egne ord, at hun var direkte afhængig af sukker. Pernille købte alt den rigtige mad til sig selv, og lod ikke sukker og hvidt brød komme IND i sit hus.
Så i stedet gik Pernille UD af sit hus og spiste fastfood og kage. Mens de sunde ingredienser lå i køleskabet og ventede på at blive for gamle. Så hun kunne smide dem ud.
Pernilles forhindringer var meget mentale og bundede i en frygt for at blive afvist.
Da vi fik afdækket dem, var Pernille klar til at passe på sig selv og tage bedre valg.

 

Andre muligheder

  • Til september bliver der igen mulighed for at deltage i online-forløb: Slip sabotøren og opnå naturligt vægttab, hvor du arbejder med babyskridt mod at nå dit mål, så alle vaner har tid til at blive implementeret. Læs mere HER. Du kan også få mere inspiration om sundhed, vægttab og forløbet, ved at melde dig på Overskudslivets VIP-liste

  • Er i flere i samme båd, holder jeg også foredrag med mulighed for spørgsmål undervejs, læs mere her. Foredrag

  • Vil du vide mere om mig, så læs med her: Om Malene
  

KLIK FOR at skrive til mig: Malene fra Paleolivet
(det er helt uforpligtende)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar