Denne fiskeret er både nem og virkelig lækker. Den sælger godt hos ungerne. Lav bare dobbelt portion ;-)
Fisk med Ingefær Gulerødder
Til 2-3 personer
4 gulerødder, skåret i skiver
3 spsk klaret smør eller kokosolie
1 bundt forårsløg i skiver (Eller2 porre)
½-1 tsk frisk revet ingefær
2 fed presset hvidløg
½ kg hvid fisk af dit valg
1 spsk frisk citronsaft
½ dl kyllinge bouillon (eller hjemmelavet fond)
1 spsk kokos aminos (eller ½ tsk tamari, ikke paleo) (Læs om Soya og soya-erstatningsmuligheder)
peber og havsalt
Sauter gulerødder i 2 spsk smør eller kokosolie over medium varme i 5-7 minutter , til gulerødderne begynder at brune. Mens gulerødderne steger, blandes kyllinge- bouillon, kokos aminos og peber sammen i en skål .
Smid forårsløgene ned til gulerødderne og kog i et minut . Tilsæt citronsaft , ingefær og hvidløg og bland grundigt rundt. Drys med lidt havsalt , rør igen , og fjern gulerod blandingen fra panden.
Hæld den sidste spsk smør/kokosolie i samme gryde og smelt ved medium varme. Tilsæt fisk i mindre stykker og stegi 1 minut på hver side: Pande skal være tilpas varm, så fisken bliver dejlig sprød og gylden brun. Hæld nu kyllingebouillon-blandingen over fisken. Lad simrer yderligere 1 - 2 min. under låg til fisken er mør og flager let fra hinanden. (Må ikke koge, kun simre!)
Servér fisken toppet på ingefær gulerødderne.
Thats it! Glæd dig – det smager helt fantastisk!
Vi ses
Hulehilsen Malene
VIL du have mere fiske-inspiration? Så tjek disse opskrifter:
Paleo tundeller
Torsk i tomat og oliven
Thaisuppe med kinarejer (Scroll lidt ned)
Rejer, marinerede og grillede
Ingen kommentarer:
Send en kommentar