Paleolivet: Kylling&Pølse gryde

torsdag den 28. april 2016

Kylling&Pølse gryde

Dagens ret er en super børneret, men også velegnet til større mennesker ;-)
Nem at lave, smager skønt og hverdagsvenlig.
Whats not to like?


Paleolivets Kylling & pølse gryde

ca 6 personer

600 g kyllingebryst
300 g øko kyllinge wienerpølser
2 store løg
500 g champignon 
2 ds flåede tomater
3 fed hvidløg
2 tsk paprika
1 lille karton ekstra creamy kokosmælk (eller den fede del fra en dåse kokosmælk)
2 tsk havsalt
Frisk rosmarin

Skær kødet i strimler og brun det i fedtstof i en gryde.  Tag det op af gryden.
Rens løg og champignon. Skær løgene i tern og svits nu dem i gryden.
Champignon halveres eller kvarte og tilsættes løgene.
(Når du efterlader svampene i forholdsvis store stykker, er de nemmere at komme udenom for eventuelt svampeforskrækkede børn)
Pres hvidløgget ned i gryden.
Tilsæt kødet igen.
Tilsæt de øvrige ingredienser (minus kokosmælk)
Lad retten simre mindst 15 minutter, men gerne længere.
Tilsæt kokoksmælken og varm igennem 5 min.
Smag til.


Serveringsforslag.

Vi er blevet vilde med bønnespirer. De fungerer nærmest som en slags pasta. De skyllede bønnespirer ligges i bunden af tallerkenen og gryderetten hældes ovenpå. Beregn 3 pakker til portionen herover.

Alternativt kan være en mos af en slags, fx blomkålsmosbroccolimos eller frostmix-mos.

Blomkålsris eller blot dampede grøntsager.

Velbekomme

Hulehilsen Malene

PS: Retten kan fint indgå i en madplan til foodprepping. Hvis du synes det er svært at finde på og planlægge, så tag et kig på foodprepperklubben.dk

************

paleo, stenalderkost, mælkefri, glutenfri, sukkerfri, kornfri, lowcarb

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skal jeg sende dig gaver og videoer om alt det mentale omkring mad?

Følelsesspisning, motivation, vægttab, sundhed og meget mere.

Vi hader også spam. Du kan afmelde nårsomhelst.

Thank you!