Paleolivet: Fiskespyd med bacon

lørdag den 20. juni 2015

Fiskespyd med bacon

Panerede fiskespyd med bacon - en sikker vinder for børn og bacon-elskere :-)
Jeg eksperimentere tit med hvordan jeg får familien til at spise mere fisk. Denne her metode virkede rigtig godt.


Fiskespyd med bacon

Til 4 personer

400 g hvid fisk (ikke flad)
4 stykker bacon eller bacon skåret af stykke
1 æg
1 dl blandet sesamfrø og kokosfibermel
salt og peber
olivenolie.
4 bambus spyd

Du kan evt kværne sesamfrøene til mel i en kaffekværn, men de kan også bruges som de er.
Bland sesamfrø, med kokosfibermel, salt og peber i en dyb tallerken.
Slå et æg ud og rør det sammen, i en anden dyb tallerken.

Skær fisken ud, så du står med ca 12 stykker fisk.

Vend fisken i æg og derefter i frø/kokosblandingen.
Skær baconen ud.
Sæt skiftevis fisk og bacon på spyd.
Lig spydende i et ovnfast fast og overhæld dem gavmildt med olivenolie.

Giv dem 15-20 min i ovnen ved 180 grader.

Velbekomme.

Flere tips til retten
  • Skal det være en low carb middag, kan du servere med friske asparges og grøn salat.
  • Du kan servere lidt frisk mynte til spydende, for en spændende kontrast
  • Har du lidt syrnet kål eller gulerødder går det også fint hertil.
  • Vil du gerne have lidt kulhydrater til dit måltid, er ærter godt tilbehør

Flere fiskeretter fra Paleolivet:
Paleo tundeller
Tunfad (En af de nemme)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skal jeg sende dig gaver og videoer om alt det mentale omkring mad?

Følelsesspisning, motivation, vægttab, sundhed og meget mere.

Vi hader også spam. Du kan afmelde nårsomhelst.

Thank you!