tag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post2908551339849101045..comments2024-03-27T08:19:05.283+01:00Comments on Paleolivet: KerneknækbrødMalene fra Paleolivet og Brombleberrieshttp://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-9549220159912339232019-01-18T17:24:35.197+01:002019-01-18T17:24:35.197+01:00Kan ikke forstå hvordan Du kan rulle dejen ud med ...Kan ikke forstå hvordan Du kan rulle dejen ud med bagepapir?? Det er en ordentlig omgang klister :-(<br />Brit<br />Slottethttps://www.blogger.com/profile/00284368126694735949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-11441904746997181632018-01-14T09:04:54.568+01:002018-01-14T09:04:54.568+01:00Ja. Udelad æg og kokosmel og lad dem trække mindst...Ja. Udelad æg og kokosmel og lad dem trække mindst en halv time, til hørfrøene har dannet klisterMalene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-57972727288065947842018-01-13T11:35:42.513+01:002018-01-13T11:35:42.513+01:00Kan æg undlades i opskriften? Kan æg undlades i opskriften? Anonymousnoreply@blogger.com