tag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post228026984151089813..comments2024-03-27T08:19:05.283+01:00Comments on Paleolivet: Lyn hurtig mayo (majonæse, mayonnaise)Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttp://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-35063583692383963452018-08-14T20:18:02.895+02:002018-08-14T20:18:02.895+02:00Fedt opskrift.Fedt opskrift.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18274927531592275411noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-91912253251909450072018-07-20T14:33:16.784+02:002018-07-20T14:33:16.784+02:00Tusind tak for den opskrift. Jeg køber aldrig mayo...Tusind tak for den opskrift. Jeg køber aldrig mayonnaise mere. Jeg brugte en Bornholmsk koldpresset rapsolie og har fået den flotteste solgule mayonnaise . Jeg har så også lige lavet en pesto på Basilikum og tørret tomat som skal blandes i noget af den til nogen sandwich jeg skal lave. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14021562954484002283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-20660150234037804332014-09-10T21:07:30.266+02:002014-09-10T21:07:30.266+02:00Min mayo kommer direkte fra køleskabet. Så det hel...Min mayo kommer direkte fra køleskabet. Så det hele er faktisk koldt :-) Men jeg har også lavet den med kolde æg og stuevarm olie.Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-42901735320533462542014-09-09T20:43:58.305+02:002014-09-09T20:43:58.305+02:00Måske et dumt spørgsmål, men skal olien også komme...Måske et dumt spørgsmål, men skal olien også komme direkte fra køleskabet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-38842999836881789072014-07-29T20:13:09.242+02:002014-07-29T20:13:09.242+02:00Tænk, det hjalp med dlmålet fra Netto - den blev t...Tænk, det hjalp med dlmålet fra Netto - den blev til gengæld så tyk at den kun selv ville tage halvdelen og måtte så lirke rundt - tænk at det kan gøre SÅ meget forskel :-) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-60553870009015194882014-07-18T22:28:40.004+02:002014-07-18T22:28:40.004+02:00Ang olie, har jeg allerede skrevet lidt om det. Ma...Ang olie, har jeg allerede skrevet lidt om det. Mandelolie er også en mulighed.<br />Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-1807825827555242692014-07-18T22:27:44.721+02:002014-07-18T22:27:44.721+02:00Jeg har brugt den virkelig mange gange, og det vir...Jeg har brugt den virkelig mange gange, og det virker hver gang. Det hele direkte fra køleskabet og AL olien i med det samme. Men ja, beholderen skal være tynd, så stavblenderen kun lige kan gå ned i. Du kan evt købe et billigt målebæger. Jeg har lige set nogle farvede i Netto, med den rette facon.Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-88426371474105355502014-07-18T20:49:44.111+02:002014-07-18T20:49:44.111+02:00Hmmm... Måske var min beholder ikke tynd nok, for ...Hmmm... Måske var min beholder ikke tynd nok, for jeg fik kun tyndt sjask lige til skraldespanden :( Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-51104806307054085792014-07-03T19:47:46.625+02:002014-07-03T19:47:46.625+02:00hvilken olie bruger i folkens ? er ny i det her pa...hvilken olie bruger i folkens ? er ny i det her paleo noget - har dog opdaget at min oliven olie ikk var ret god til det :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-16295961178347165802014-06-01T17:47:45.418+02:002014-06-01T17:47:45.418+02:00Jeg fik en tyk mayonnaise, så gik stavblenderen i ...Jeg fik en tyk mayonnaise, så gik stavblenderen i stykker, og lige pludseligt fossede der mayonnaise ud af toppen af stavblenderen. Så nu har jeg en giftig mayonnaise til skraldespanden D:Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17428360416557480285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-44346051057667934972014-03-02T21:17:00.636+01:002014-03-02T21:17:00.636+01:00Der er ikke salmonella i danske æg mereDer er ikke salmonella i danske æg mereAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-87016987853329829682014-03-02T16:56:29.104+01:002014-03-02T16:56:29.104+01:00Hvordan lige med salmonella når der bruges 1 helt ...Hvordan lige med salmonella når der bruges 1 helt æg?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02445232891997783545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-1099226500102842762014-03-02T14:58:27.673+01:002014-03-02T14:58:27.673+01:00Tak for dit svar Malene :-) Jeg har pt. ingen stav...Tak for dit svar Malene :-) Jeg har pt. ingen stavblender så lurede på om det kunne laves i en blender, men det lyder til at det ikke giver det rigtig resultat.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12510924176406348604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-32333221270526962282014-03-01T14:30:07.894+01:002014-03-01T14:30:07.894+01:00Hanne alle stavblendere kan bruges - bare du huske...Hanne alle stavblendere kan bruges - bare du husker det med at lave den i en høj smal beholder :-)<br />Malene fra Paleolivet og Brombleberrieshttps://www.blogger.com/profile/03565869703863013617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-89134393729626257262014-02-28T11:42:16.153+01:002014-02-28T11:42:16.153+01:00Super fin video :-) Kan man også bruge en alm. ble...Super fin video :-) Kan man også bruge en alm. blender som fx. Magimix?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12510924176406348604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1859536790892961646.post-12914987873808064432014-02-27T20:58:30.686+01:002014-02-27T20:58:30.686+01:00jeg kender godt frustrationen - lige da jeg havde ...jeg kender godt frustrationen - lige da jeg havde fået Bamixen skulle jeg også prøve, og det var kun æggeblomme, ud af køleskabet flere timer før og pussen og nussen. Det blev noget tyndt sjask (kan dog ikke huske hvilken blenderskive jeg brugte).<br />Så kom gemalen - han skulle da også lige prøve, for det kunne da i hvert fald ikke passe at det ikke kunne lade sig gøre. Direkte ud af køleskabet, et helt æg i, og bom så var der fed mayo. Den altafgørende forskel her var, at det bæger han brugte var meget smallere end mit - jeg tror det er en stor del af hemmeligheden. Jo smallerede bæger, jo hurtigere bliver Bamixen tvunget til at få æg og olie til at emulgere - og så den opadgående bevægelse når først det nederste er blevet tykt.<br />Jeg kommer sandsynligvis heller aldrig til at lave mayo på andre måder igen :-)heidihttps://www.blogger.com/profile/14655939709301450336noreply@blogger.com